ELVIAL W59 SI² ML

ELVIAL W59 SI² ML

O καιρός στη Μεσόγειο είναι τόσο όμορφος, που έχει εμπνεύσει ποιητές και συνθέτες. Εδώ θα απολαύσετε πολλές μέρες ηλιοφάνειας, κατά τη διάρκεια του χρόνου. Τις ελάχιστες μέρες που ο ήλιος δεν λάμπει το ELVIAL W59 φροντίζει να μην νιώθετε τη διαφορά. Στον χώρο σας θα είναι πάντα άνοιξη.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Η λιτή γραμμή αυτού του προφίλ είναι το στοιχείο που συνδέει την εξέλιξή μας με τη διαρκή μας προσπάθεια να δημιουργήσουμε λύσεις που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές επιλογές lifestyle και ποικίλους αισθητικούς προσανατολισμούς. Η συγκεκριμένη λύση απευθύνεται σε όσους εκτιμούν τα σαφή όρια και την οπτική επιβεβαίωση της άνεσης.

ΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Ένα μάθημα στην ποιότητα κατασκευής. Η υάλωση και το προφίλ σκίασης είναι τοποθετημένα στο ίδιο πλαίσιο. Ο όγκος της κατασκευής ελαχιστοποιείται, ενώ η οπτική εντύπωση αναβαθμίζεται και η αντοχή του συστήματος παραμένει ακέραιη. Το αποτέλεσμα είναι μια λύση της οποίας τη λειτουργία θα απολαμβάνετε για πολλά πολλά χρόνια.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ

Εξαιρετική αντοχή, εύκολη εφαρμογή και απόλυτη αξιοπιστία. Αυτές είναι θεμελιώδεις αρχές πάνω στις οποίες στηρίζεται κάθε λύση που κατασκευάζουμε. Η συγκεκριμένη σημειώνει υψηλές επιδόσεις σε όλα τα παραπάνω. Η διαδικασία της εγκατάστασης ακόμη και των γωνιακών κατασκευών, που συνήθως παρουσιάζει προκλήσεις, απλοποιείται. Η υπογραφή της ELVIAL βέβαια εγγυάται ότι και στον τομέα του design οι επιδόσεις υπερβαίνουν κατά πολύ τον μέσο όρο.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

O καιρός στη Μεσόγειο είναι τόσο όμορφος, που έχει εμπνεύσει ποιητές και συνθέτες. Εδώ θα απολαύσετε πολλές μέρες ηλιοφάνειας, κατά τη διάρκεια του χρόνου. Τις ελάχιστες μέρες που ο ήλιος δεν λάμπει το ELVIAL W59 SI² φροντίζει να μην νιώθετε τη διαφορά. Στον χώρο σας θα είναι πάντα άνοιξη.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Λένε ότι η μορφή ακολουθεί τη λειτουργικότητα. Αποθεώσαμε τη μορφή, κρύβοντας τα λειτουργικά εξαρτήματα. Οι μεντεσέδες για άνοιγμα ή ανάκλιση δεν είναι πλέον ορατοί.

Οι λαβές είναι τόσο εκλεπτυσμένες που προσδίδουν μοναδικό στυλ σε κάθε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Σκανάρετε το QR code για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ELVIAL.

Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

1. ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ELVIAL I2

Η καινοτόμος τεχνολογία ELVIAL Ι 2 εφαρμόζεται σε όλα τα προφίλ του συστήματος. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται μία έξτρα ζώνη θερμομόνωσης στο μεσαίο θάλαμο των προφίλ, που ενισχύει την ενεργειακή απόδοση (Uf) έως και 38%

2. ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΡΑΒΔΟΙ 24MM

Σε όλα τα προφίλ του συστήματος εφαρμόζονται μονωτικές ράβδοι πλάτους 24mm, προσφέροντας θερμομόνωση και θαλπωρή στο εσώκλιμα του χώρου σας.

3. ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΥΑΛΩΣΗΣ ΜΕ ΠΤΕΡΥΓΙΑ

Τα ελαστικά υάλωσης φέρουν πτερύγια με μεγάλο μήκος, μειώνοντας αποτελεσματικά τη θερμορροή κάτω από τη ζώνη υάλωσης.

4. ΑΦΡΩΔΕΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αφρώδες θερμομονωτικό προφίλ τοποθετείται περιμετρικά κάτω από τη ζώνη υάλωσης, βελτιστοποιώντας τις ισοθερμικές ροές.

Η ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

1. ΑΡΙΣΤΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ 3 ΕΠΙΠΕΔΩΝ

Για να πετύχουμε τη βέλτιστη στεγάνωση 3 επιπέδων χρησιμοποιούμε ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά EPDM.

2. EPDM ΓΩΝΙΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Ειδικά βουλκανισμένες γωνίες εξασφαλίζουν τη μέγιστη στεγάνωση στις γωνίες του παραθύρου, ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

3. ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΤΑΠΑ ΓΙΑ ΜΠΙΝΙ

Για το πιο αδύναμο σημείο της δίφυλλης κατασκευής, χρησιμοποιούμε μόνο ελαστικές τάπες για μπινί. Χάρη στην ελαστικότητα του υλικού και την

ΑΝΤΟΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΤΑΚΑΚΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΤΙΟΥ ΥΑΛΩΣΗΣ

Η υποστήριξη αυτή μεταφέρει το βάρος της υάλωσης στην έσω πλευρά του φύλλου, όπου εκεί έχουν τοποθετηθεί όλα τα λειτουργικά στοιχεία του μηχανισμού. Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζεται η άψογη λειτουργία του παραθύρου ανεξάρτητα από το βάρος της υάλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο