MINIMAL S52

MINIMAL Look S52.HI²

Η έκδοση του MINIMAL Look με υάλωση 32 mm, σχεδιάζεται και κατασκευάζεται για κτίρια που θα χτιστούν σε περιοχές με φιλικότερο καιρό και πιο εύκρατο κλίμα. Η υπεροχή του σε αντοχή και επιδόσεις είναι και σε αυτή τη λύση, αδιαμφισβήτητη.

ΤΟ DESIGN

Απλές γεωμετρικές φόρμες και η σύμφυρση των εσωτερικών με τους εξωτερικούς χώρους αποτελούν κυρίαρχες τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες κυριαρχούν στο σύγχρονο minimal ύφος. Τα προφίλ της σειράς MINIMAL Look κατασκευάζονται για να προάγουν την αρχιτεκτονική που αγαπά τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε αποτελέσματα άμεσα αντιληπτά και ξεκάθαρα με σχεδόν αόρατες εφαρμογές. Στην πράξη κατασκευάσαμε μία λύση αποτελεσματική σε όλα τα επίπεδα. Τα οφέλη της είναι τόσο απτά όσο και άυλα. Η απόδοση είναι απτή. Η κομψότητα είναι άυλη. Ο δικός σας σχεδιασμός θα μετατρέψει την κομψότητα σε ατμόσφαιρα.

ΑΟΡΑΤΟ ΜΕΣΑ & ΕΞΩ

Το απόλυτα κομψό είναι το αόρατο… αυτό που μένει στη μνήμη κάποιου αποκρύπτοντας την οπτική εντύπωση που προκαλεί. Αυτό το motto ενέπνευσε το MINIMAL Look S52. Η αδυσώπητη προσοχή μας στη λεπτομέρεια μετέτρεψε την έμπνευση σε πραγματικότητα. Ο κάτω οδηγός κρύβεται στο πάτωμα, δημιουργώντας μια επιφάνεια τόσο λεία όσο το γυαλί που περικλείει. Το σύστημα συνέχει αρμονικά τον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο. Έτσι ορίζουμε το αόρατο.

ΣΚΙΑΣΗ ΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

H λεία, γυάλινη επιφάνεια που πλαισιώνει το MINIMAL Look αφήνει το φως να γεμίσει το εσωτερικό. Ταυτόχρονα λειτουργεί ως καμβάς για όλες τις δημιουργικές προσεγγίσεις και τις πολύχρωμες σκηνές που ζωντανεύουν. Το σύστημα αυτό μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με ένα κινητό σύστημα σκίασης. Έτσι ο χώρος σας είναι απόλυτα προστατευμένος από τον ήλιο και ταυτόχρονα έχει ένα ακόμη επίπεδο οπτικής πληροφορίας που θα συμπληρώσει το concept τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού χώρου. Η λειτουργική τελειότητα συναντά την αισθητική υπεροχή. Τότε μόνο είναι αποδεκτό το αποτέλεσμα. Και για εμάς και για εσάς.

EXTRA FEATURES

Ένα παιχνίδι με μπάλα σε λάθος μέρος και τη λάθος στιγμή; Μια ξαφνική έντονη κίνηση ή ταλάντωση; Ένα απρόσμενα διασκεδαστικό πάρτι; Το τζάμι μπορεί να σπάσει. Τα νεύρα σας όχι.

Η αντικατάσταση της υάλωσης κάποτε ήταν oλόκληρο project. Έπρεπε να αντικατασταθεί ολόκληρο το πλαίσιο υάλωσης ή ακόμη και να αφαιρεθεί υλικό του δαπέδου. Όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Επιλέγοντας το MINIMAL Look ξέρετε ότι η πιθανή αντικατάσταση της υάλωσης γίνεται γρήγορα, οικονομικά και αποτελεσματικά.

Αυτό είναι το MINIMAL Look: διακριτικό και βολικό.

 

Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

1. ΑΡΘΡΩΤΗ ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΗ 34ΜΜ

Αρθρωτή θερμοδιακοπή πλάτους 34mm σε όλα τα φύλλα που αποτρέπει το φαινόμενο παραμόρφωσης της κατασκευής, λόγω των συστολοδιαστολών που προκαλούνται από τη διαφορά θερμοκρασίας στην εξωτερική και εσωτερική επιφάνεια του προφίλ. Το φαινόμενο αυτό, γνωστό και ως banana effect, είναι ιδιαίτερα έντονο σε κλίματα με ηλιοφάνεια και ειδικά σε μεγάλα ύψη κατασκευών αλλά και όταν το χρώμα της κατασκευής είναι σκούρο.

2. ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΡΑΒΔΟΙ

Ειδικά σχεδιασμένες θερμομονωτικές ράβδοι εφαρμοζόνται τόσο στην κεντρική ζώνη του οδηγού, όσο και στη ζώνη της επαλληλίας, βελτιστοποιώντας την ενεργειακή επίδοση του συστήματος.

Η ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

1. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

Q-lons και ειδικά βουρτσάκια τεχνολογίας Tri-fin εφαρμόζονται σε όλο το σύστημα, για αποτελεσματική στεγάνωση σε αέρα και νερό.

2. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΕΤ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΩΝ

Ολοκληρωμένο σετ στεγανωτικών δοκιμίων, από ειδικό αφρώδες υλικό για αποτελεσματική αεροστεγανότητα.

3. ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΥΔΑΤΩΝ

Έξυπνο σύστημα απορροής υδάτων, ακόμη και στην standard έκδοση, χάρη στην ειδική επικλινή σχεδίαση του οδηγού.

ΑΝΤΟΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ

Οι ψηλές οροφές μπορούν να λειτουργήσουν ως “ειδικά εφέ”. Επιτρέπουν στο φυσικό φως να αναδεικνύει τον χώρο δημιουργώντας ατμόσφαιρα και αυξάνοντας την εντύπωση της έκτασης, ειδικά στις περιοχές όπου η ηλιοφάνεια είναι άπλετη. Ο συνδυασμός του μεγάλου ύψους κατασκευής και της ηλιοφάνειας μπορεί υπό συνθήκες να προκαλέσει προσωρινές δυσλειτουργίες στο κούφωμα. Μιλάμε για την παραμόρφωση που είναι γνωστή ως “φαινόμενο banana” και μπορεί να εμφανιστεί περιστασιακά, ειδικά στα σκουρόχρωμα προφίλ, όταν η ηλιοφάνεια είναι έντονη. Γι’ αυτό έχουμε λάβει ειδικά μέτρα. Σε όλα τα φύλλα του συστήματος εφαρμόζουμε διαιρούμενες μονωτικές ράβδους πλάτους 34mm που απορροφούν μεγάλο τμήμα των συστολοδιαστολών που προσωρινά προκαλούνται στα προφίλ. Ο χώρος σας είναι πλέον άριστα μονωμένος και το προφίλ σας ανθεκτικό … για μια ζωή!

Μετάβαση στο περιεχόμενο