MINIMAL S68

MINIMAL Look S68.AI²

Οι προκλήσεις του περιβάλλοντος, ανθρώπινου και φυσικού, πάντα υπαγορεύουν τον σχεδιασμό και την κατασκευή των λύσεών μας. Η συγκεκριμένη φέρει υάλωση 48mm,ώστε να πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές και να σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις στην ενεργειακή απόδοση και την ηχομόνωση. Είναι η απάντηση στις δυσχερείς καιρικές συνθήκες και τον αστικό θόρυβο.

ΤΟ DESIGN

Το πλαίσιο είναι ελάχιστα ορατό. Ενσωματώνει όμως τεχνολογίες μέγιστης απόδοσης. Αυτή είναι η ουσία του design˙ η επιστράτευση της δημιουργικότητας για τη δημιουργία ενός αντικειμένου που ανταποκρίνεται σε πρακτικές και συγκεκριμένες απαιτήσεις.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε αποτελέσματα άμεσα αντιληπτά και ξεκάθαρα με σχεδόν αόρατες εφαρμογές. Στην πράξη κατασκευάσαμε μία λύση αποτελεσματική σε όλα τα επίπεδα. Τα οφέλη της είναι τόσο απτά όσο και άυλα. Η απόδοση είναι απτή. Η κομψότητα είναι άυλη. Ο δικός σας σχεδιασμός θα μετατρέψει την κομψότητα σε ατμόσφαιρα.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΑ

H ματιά σας είναι μοναδική. Η θέα σας στον εσωτερικό χώρο και τον εξωτερικό χώρο διακρίνονται από μια λεπτή γραμμή, το MINIMAL Look. Η λύση αυτή είναι εξοπλισμένη με τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες μας. Γι’ αυτό είναι υπερεπαρκής. Διαμορφώνει αστραφτερές γυάλινες επιφάνειες και προσφέρει θέα 360ο με ελάχιστο πλαίσιο. Έτσι τίποτα δεν εμποδίζει τη ματιά σας.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ DESIGN

Περιμετρικό πλαίσιο και τομή επαλληλίας μόλις 35mm. Ακλόνητη στήριξη και ξεχωριστή εμφάνιση σε αξιοζήλευτο συνδυασμό. Αυτή η απόλυτα συμμετρική λύση θα εναρμονιστεί με τον δικό σας σχεδιασμό.

EXTRA FEATURES

Ένα παιχνίδι με μπάλα σε λάθος μέρος και τη λάθος στιγμή; Μια ξαφνική έντονη κίνηση ή ταλάντωση; Ένα απρόσμενα διασκεδαστικό πάρτι; Το τζάμι μπορεί να σπάσει. Τα νεύρα σας όχι.

Η αντικατάσταση της υάλωσης κάποτε ήταν oλόκληρο project. Έπρεπε να αντικατασταθεί ολόκληρο το πλαίσιο υάλωσης ή ακόμη και να αφαιρεθεί υλικό του δαπέδου. Όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Επιλέγοντας το MINIMAL Look ξέρετε ότι η πιθανή αντικατάσταση της υάλωσης γίνεται γρήγορα, οικονομικά και αποτελεσματικά.

Αυτό είναι το MINIMAL Look: διακριτικό και βολικό.

Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

1. ΑΡΘΡΩΤΗ ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΗ 34ΜΜ

Αρθρωτή θερμοδιακοπή πλάτους 34mm σε όλα τα φύλλα που αποτρέπει το φαινόμενο παραμόρφωσης της κατασκευής, λόγω των συστολοδιαστολών που προκαλούνται από τη διαφορά θερμοκρασίας στην εξωτερική και εσωτερική επιφάνεια του προφίλ. Το φαινόμενο αυτό, γνωστό και ως banana effect, είναι ιδιαίτερα έντονο σε κλίματα με ηλιοφάνεια και ειδικά σε μεγάλα ύψη κατασκευών αλλά και όταν το χρώμα της κατασκευής είναι σκούρο.

2. ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΡΑΒΔΟΙ

Ειδικά σχεδιασμένες θερμομονωτικές ράβδοι εφαρμοζόνται τόσο στην κεντρική ζώνη του οδηγού, όσο και στη ζώνη της επαλληλίας, βελτιστοποιώντας την ενεργειακή επίδοση του συστήματος.

Η ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

1. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

Q-lons και ειδικά βουρτσάκια τεχνολογίας Tri-fin εφαρμόζονται σε όλο το σύστημα, για αποτελεσματική στεγάνωση σε αέρα και νερό.

2. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΕΤ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΩΝ

Ολοκληρωμένο σετ στεγανωτικών δοκιμίων, από ειδικό αφρώδες υλικό για αποτελεσματική αεροστεγανότητα.

3. ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΥΔΑΤΩΝ

Έξυπνο σύστημα απορροής υδάτων, ακόμη και στην standard έκδοση, χάρη στην ειδική επικλινή σχεδίαση του οδηγού.

ΑΝΤΟΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΤΑΚΑΚΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΤΙΟΥ ΥΑΛΩΣΗΣ

Η υποστήριξη αυτή μεταφέρει το βάρος της υάλωσης στην έσω πλευρά του φύλλου, όπου εκεί έχουν τοποθετηθεί όλα τα λειτουργικά στοιχεία του μηχανισμού. Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζεται η άψογη λειτουργία του παραθύρου ανεξάρτητα από το βάρος της υάλωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο