ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Οι βιοκλιματικές πέργκολες σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε τον υπαίθριο χώρο σας όλο το χρόνο παρά τις καιρικές συνθήκες. Σας προστατεύει από τον ήλιο, τη βροχή, τον άνεμο και το χιόνι. Επιπλέον μπορείτε να ρυθμίσετε φυσικά τη θερμοκρασία και το φως του χώρου σας.

Διαθέτει σύγχρονο και παράλληλα διαχρονικό σχεδιασμό για να ταιριάζει άψογα με οποιαδήποτε αρχιτεκτονικό ύφος. Είναι η τέλεια λύση για ξενοδοχεία, βεράντες εστιατορίων και κήπους. Αυτό το σύστημα μπορεί να προσαρμοστεί με πολλές αισθητικές και λειτουργικές απαιτήσεις του σήμερα . Διατίθεται σε ευρύ φάσμα χρωμάτων και εξαρτημάτων, καθιστώντας την ένα ουσιαστικό μέρος της ζωής σας όλο το χρόνο.

Είναι ένα ολοκληρωμένο, ανθεκτικό, μηχανοκίνητο σύστημα σκίασης με ρυθμιζόμενες ανοιγόμενες περσίδες αλουμινίου που επιτρέπουν κλίση από 0 ° έως 135 ° σφραγίζοντας ολοκληρωτικά ή επιτρέποντας τη μέγιστη δίοδο φωτός αντίστοιχα. Ο σχεδιασμός της περσίδας επιτρέπει τη συλλογή και επαναχρησιμοποίηση του βρόχινου νερού με τη χρήση ειδικών καναλιών απομάκρυνσης αυτού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο